jocuri educative  

Creeaza planse de colorat cu litere cifre si forme geometrice. O unealta pentru parinti care au copii mici, creezi planse de colorat pentru copii.

Instructiuni: Foloseste mouse-ul pentru a trage pe tabla de joc literele de care ai nevoie, cifrele sau formele geometrice, in cazul in care doresti sa stergi o forma sau un element de pe tabla de joc - aseazal pe cutia de gunoi care se afla in partea dreapta jos, daca doresti sa modifici dimensiunile unui element foloseste lupa si tastele cu sageti ( atinge cu lupa elementul pe care vrei sa il modifici si apasa tastele cu sageti - sus / jos, astfel elementul isi va modifica volumul ).

Dupa ce ai construit plansa de colorat asa cum vrei tu, si calculatorul/laptopul tau este conectat la o imprimanta, da click pe butonul "printeaza-ma" pentru a scoate plansa de colorat pe hartie.

Aceasta unealta este special pentru parintii / educatoarele care doresc sa invete copii mici sa deosebeasca literele una de alta sau cifrele, creeand un exercitiu placut de colorat, astfel copilul daca are o plansa de colorat cu litera A, si ii se spune " coloreaza-l pe A", el va retine mai usor care este A-ul si care este X-ul. De asemenea se pot forma si cuvinte fiind o unealta si in invatarea copilului sa citeasca si sa lege literele intre ele formand cuvinte.

Cu formele se pot construi masinute, casute, castele, creeand decorul perfect pentru exercitiul principal. - Contact | SiteMap