jocuri bili
jocuri cu cifre Jocuri cu cifre jocuri cu litere Jocuri cu litere jocuri cu forme Jocuri cu forme jocuri cu ghicitori Jocuri ghicitori jocuri cu fructe Jocuri cu fructe jocuri de gasit obiecte Jocuri gaseste
joc de matematica cu adunari de la 1 la 10 joc invata sa numeri invata sa numeri de la unu la zece
Invata sa faci adunari de la 1 la 10 Invata sa numeri de la 1 la 10 Invata sa numeri cu jumatati

   

Bine ai venit in pagina jocurilor cu cifre si numere pentru copii. Aici o sa gasesti jocuri de matematica cu adunari si scaderi, jocuri educative care te invata sa numeri de la unu la zece sau jocuri in care copii de gradinita invata sa identifice numerele de la unu la zece. Creem aceste mini joculete pentru copii si parinti, scoli si gradinite, ca o unealta in invatarea celor mici despre cifre, numere, adunari si scaderi.Jocurile bili sunt jocuri cu informatii educative din diverse domenii, in aceasta pagina ne vom juca cu cifre,numere,semne de plus, minus si egal, jumatati de masura plus multe altele.

Daca in aceasta pagina nu exista inca jocuri, asta inseamna ca lucram la ele si te asteptam cu mare placere si data viitoare.Daca iti place si apreciezi ideea proiectului nostru, suntem bucurosi sa stiim ca ne recomanzi prietenilor tai.

Proiect sustinut de bunul simt - Contact | SiteMap - Creem jocuri educative special pentru tine.