jocuri bili
jocuri cu cifre Jocuri cu cifre jocuri cu litere Jocuri cu litere jocuri cu forme Jocuri cu forme jocuri cu ghicitori Jocuri ghicitori jocuri cu fructe Jocuri cu fructe jocuri de gasit obiecte Jocuri gaseste
 
   

   

Bine ai venit in pagina jocurilor cu forme geometrice, aici te vei juca cu forme geometrice divers colorate, un exercitiu interesant pentru copii mici sa invete formele geometrice. Jocurile cu forme geometrice au diverse teme de joc, cauti si gasesti anumite forme, construiesti ci forme geometrice diverse castele, masini si multe altele. Faci adunari si scaderi folosindu-te de forme geometrice, plus multe altele. Gandim aceste jocuri special pentru parintii, bunicii, gradinite care doresc sa invete copii, formele geometrice simple.Te joci cu patrate,cercuri,romburi,dreptunghiuri si multe alte tipuri de forme simple.

Daca in aceasta pagina nu exista inca jocuri, asta inseamna ca lucram la ele si te asteptam cu mare placere si data viitoare.Daca iti place si apreciezi ideea proiectului nostru, suntem bucurosi sa stiim ca ne recomanzi prietenilor tai.

Proiect sustinut de bunul simt - Contact | SiteMap - Creem jocuri educative special pentru tine.